PACHETE BERE

PACHETE BERE

MALT.ro pune la dispoziția pasionaților de berărit pachete de ingrediente bere (kituri) cu care pot se produce 20 de litri de bere.

Urmărind rețetele de bere descrise în detaliu și consultând resursele de informare de pe site, aceștia pot să-și perfecționeze tehnica de berărit, să schimbe opinii și să participe la discuțiile comunității ce se formează în jurul ideii de bere artizanală. Toate aceste pachete de ingrediente bere oferite sunt de tip “all grains”. Berea se produce exclusiv din produse naturale (orz malțificat și hamei), fără niciun fel de adaos sau conservant (elemente de regulă utilizate în pachetele similare care pornesc de la extract de malț și alți adjuvanți). Aveți astfel garanția că berea produsă acasă este un produs în totalitate natural (un “lux” pe care ni-l permitem din ce în ce mai puțin din păcate). Adăugați la aceasta că prețul final al unei beri de cea mai bună calitate, produsă acasă, va fi undeva în jurul valorii de 2 RON. Dar probabil câștigul cel mai mare va veni chiar din plăcerea de a “berări”, un hobby care “prinde” din ce în ce mai mult.

Pachetele conțin toate ingredientele necesare: unul sau mai multe tipuri de malț, unul sau mai multe tipuri de hamei și drojdii speciale.

Este inclus și un produs de igienizare cu care se pot asigura facil condițiile de sterilitate pentru echipamentul necesar producerii unei beri de calitate. Ingredientele opționale/auxiliare descrise în rețete nu sunt incluse în pachetele standard. Pachetele de ingrediente bere pot fi comandate și în forma cu malț deja râșnit, gata de utilizat în procesul de preparare a berii.

Se arată toate cele 13 rezultate

Magazinul online MALT.ro este momentan închis.