lallemand

lallemand

Arată 1–20 din 28 de rezultate

  • abbaye_11 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 11 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • Abbaye 361,07 lei TVA inclus

    Drojdie Abbaye – 500 g

    Abbaye este o drojdie ale de origine belgiană, selectată pentru abilitatea sa de a produce tipuri de bere cum sunt Dubbel, Trippel și Quads, adică beri de genul trappist. Este recunoscută pentru capacitatea sa de a fermenta la concentrații crescute de alcool. O drojdie stabilă, de încredere, ce duce la o bere cu arome complexe și miros ce poate include nuanțe picante, dulci-amărui, fructoase, cu iz de banane și cuișoare.

    Adaugă în coșDetalii
  • belle_11 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 11 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Adaugă în coșDetalii
  • Belle-Saison 361,07 lei TVA inclus

    Drojdie Belle Saison – 500 g

    Belle Saison este o drojdie de tip ale de origine belgiană, selectată pentru capacitatea sa de a produce beri excelente de tipul Saison.  Aceste beri sunt unice prin faptul că pe timpul fermentației nu necesită corecția temperaturii, ceea ce face ca temperatura de fermentație să crească în mod natural. "Belle saison" este o drojdie viguroasă, care poate fermenta pe o plajă largă de temperatură fără a produce arome nedorite.

    Adaugă în coșDetalii
  • bry_11 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 11 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Adaugă în coșDetalii
  • BRY-97 349,03 lei TVA inclus

    Drojdie BRY-97 – 500 g

    Cunoscută printre berarii americani și ca drojdia de bere de pe Coasta de Vest, o drojdie utilizată de multe berării comerciale, este o drojdie ce poate fi folosită în orice fel de bere ale, pentru că amprenta sa asupra gustului și mirosului berii este aproape nulă (echivalentul american al drojdiei europene Nottingham din colecția Lallemand). Are o toleranță bună la alcool, viteză de fermentație bună și sedimentează accentuat la finalul fermentației.

    Adaugă în coșDetalii
  • cbc_11_1 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 11 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Adaugă în coșDetalii
  • CBC-1 332,46 lei TVA inclus

    Drojdie CBC-1 – 500 g

    CBC-1 este o drojdie specială, rezistentă la presiuni mari, recomandată pentru carbonatarea naturală a berii prin fermentație suplimentară la sticlă, în keg sau alte recipiente sub presiune. Poate (re)fermenta berea până la concentrații de 12-14% alcool, putându-se folosi pentru fermentația primară și/sau secundară a berilor cu conținut excepțional de ridicat de alcool (ca de exemplu Eisbock, Russian Imperial Stout, Barleywine).

    Citește mai multDetalii
  • diamond_11g 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie Diamond Lager – 11 g

    Drojdia Diamond Lager a fost pentru prima dată selectată în Germania și este utilizată de un număr impresionant de berării din întreaga lume pentru a produce berile de tip Lager. Fermentează la temperaturi semnificativ mai scăzute (10-15 °C) decât alte drojdii de tip ale. Această particularitate face practic diferența dintre cele două tipuri de bere Ale și Lager. Atenuarea este ridicată și gustul/aroma induse berii sunt neutre, contribuind la caracterul specific cu gust puternic de malț și hamei al berilor lager.

    Adaugă în coșDetalii
  • Diamond 485,80 lei TVA inclus

    Drojdie Diamond Lager – 500 g

    Drojdia Diamond Lager a fost pentru prima dată selectată în Germania și este utilizată de un număr impresionant de berării din întreaga lume pentru a produce berile de tip Lager. Fermentează la temperaturi semnificativ mai scăzute (10-15 °C) decât alte drojdii de tip ale. Această particularitate face practic diferența dintre cele două tipuri de bere Ale și Lager. Atenuarea este ridicată și gustul/aroma induse berii sunt neutre, contribuind la caracterul specific cu gust puternic de malț și hamei al berilor lager.

    Citește mai multDetalii
  • koln11g 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie Koln – 11 g

    LalBrew™ Köln este drojdia ideală pentru stilul Kölsch și alte tipuri de beri ale neutre. Caracterul "curat" al acestei drojdii accentuează aromele discrete de hamei nobil, completându-le cu nuanțe esterice delicate. Prin faptul că exprimă enzima β-glucozidază, Köln promovează procese de biotransformare a hameiului, accentuând caracteristicile aromatice ale acestuia, ceea ce o face o excelentă alegere pentru berile unde se face aromatizare la rece.

    Adaugă în coșDetalii
  • Koln 490,18 lei TVA inclus

    Drojdie Koln – 500 g

    LalBrew™ Köln este drojdia ideală pentru stilul Kölsch și alte tipuri de beri ale neutre. Caracterul "curat" al acestei drojdii accentuează aromele discrete de hamei nobil, completându-le cu nuanțe esterice delicate. Prin faptul că exprimă enzima β-glucozidază, Köln promovează procese de biotransformare a hameiului, accentuând caracteristicile aromatice ale acestuia, ceea ce o face o excelentă alegere pentru berile unde se face aromatizare la rece.

    Adaugă în coșDetalii
  • london_11 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie London ESB – 11 g

    London ESB este o drojdie selectată din colecția Lallemand pentru a produce o gamă largă de beri de tip englezesc, oferind un profil aromatic curat, bine echilibrat, cu o atenuare moderată. Această drojide este alegerea de referință pentru toate tipurile de bere amărui, incluzând tipurile de Pale Ale cu mult hamei și în general berile tradiționale de stil englezesc.

    Adaugă în coșDetalii
  • London 361,07 lei TVA inclus

    Drojdie London ESB – 500 g

    London ESB este o drojdie selectată din colecția Lallemand pentru a produce o gamă largă de beri de tip englezesc, oferind un profil aromatic curat, bine echilibrat, cu o atenuare moderată. Această drojide este alegerea de referință pentru toate tipurile de bere amărui, incluzând tipurile de Pale Ale cu mult hamei și în general berile tradiționale de stil englezesc.

    Citește mai multDetalii
  • munich_classic_11 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie Munich Classic – 11 g

    Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu "corp" bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice).

    Adaugă în coșDetalii
  • Munich-Classic 485,80 lei TVA inclus

    Drojdie Munich Classic – 500 g

    Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu "corp" bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice).

    Citește mai multDetalii
  • LalBrew New-England-11-g 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie New England – 11 g

    LalBrewTM New England este o tulpină de drojdie ale selectată pentru consistență și pentru capacitatea de a produce un profil aromatic fructat unic, căutat de berarii ce produc bere în stilurile consacrate ale "Coastei de Est". O fermentație reușită cu LalBrewTM New England va duce la o bere cu arome pronunțate de fructe tropicale și piersici.

    Adaugă în coșDetalii
  • New-England 469,39 lei TVA inclus

    Drojdie New England – 500 g

    LalBrewTM New England este o tulpină de drojdie ale selectată pentru consistență și pentru capacitatea de a produce un profil aromatic fructat unic, căutat de berarii ce produc bere în stilurile consacrate ale "Coastei de Est". O fermentație reușită cu LalBrewTM New England va duce la o bere cu arome pronunțate de fructe tropicale și piersici.

    Citește mai multDetalii
  • nottingham_11 19,00 lei TVA inclus

    Drojdie Nottingham – 11 g

    O drojdie extrem de versatilă, robustă și care dă mereu rezultate excelente în toate berile ale, de la blonde, chihlimbar la beri ale roșii, variante de bere IPA, Imperial Stout și chiar lager. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. Sedimentează ușor la finalul fermentației și prezintă o toleranță ridicată la alcool.

    Adaugă în coșDetalii
  • Nottingham 338,09 lei TVA inclus

    Drojdie Nottingham – 500 g

    O drojdie extrem de versatilă, robustă și care dă mereu rezultate excelente în toate berile ale, de la blonde, chihlimbar la beri ale roșii, variante de bere IPA, Imperial Stout și chiar lager. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. Sedimentează ușor la finalul fermentației și prezintă o toleranță ridicată la alcool.

    Citește mai multDetalii

Magazinul MALT.ro este închis în perioada 1-23 August 2020.