Caramel Pale – 25 Kg

Sac
Pale_Ale_Maltcaramel-pale

184,32 lei TVA inclus

Caramel Pale este produs din malț “verde”. Deși are un indice de culoare scăzut, este un malț caramel tipic, la care amidonul a fost gelatinizat și zaharificat în interiorul bobului de orz. Caramel Pale este utilizat pentru producerea berilor cu tărie alcoolică medie și mare și arome echilibrate, complexe.

Categorie: Etichete: , ,

Descriere produs

Caracteristici - malț special
Caramel Pale este produs din malț "verde". Deși are un indice de culoare scăzut, este un malț caramel tipic, la care amidonul a fost gelatinizat și zaharificat în interiorul bobului de orz. Caramel Pale este un malț dulce, cu note de caramel și fructe. Activitatea sa enzimatică este neglijabilă, fiind un malț aromatic.

Toate malțurile caramel sun produse din orz de calitate superioară, recoltat la un anumit moment al maturării spicelor și germinat în condiții speciale.

 

Specificații:

  • Umiditate: max. 7,5 %
  • Potențial de extracție: min. 77,0% materie uscată la 100 g must
  • Culoare: 8 ± 2 °EBC

Descrierea detaliată a parametrilor tehnici o găsiți în catalogul Viking Malt

Utilizare
Caramel Pale este utilizat pentru producerea berilor cu tărie alcoolică medie și mare și arome echilibrate, complexe. Este de obicei utilizat în proporție de până la 30%, în special în berile blonde.
Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 20 °C) și uscate (< 40 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de minimum 1 an.
Ambalare
  • În cutie de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în saci de rafie pentru comandă  de 25-50 Kg
  • Pentru comenzi peste 750 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact, pentru a putea beneficia de oferte cu discount.

Un produs Viking Malt.

Informații suplimentare

Greutate 25.2 kg
Dimensiuni 80 x 55 x 10 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…