Pachet “Bere Blondă Specială” – 20L

character-blonde

90,86 lei TVA inclus

O bere blondă ale cu un grad de finisare peste medie, un gust generos de malț și arome subtile, pe care le veți descoperi mereu diferite de la o zi de maturare la alta. Mai corpolentă decât sora ei, blonda belgiană, lasă loc inspirației berarului în ce privește ingredientele secrete, doar de el știute.

Descriere produs

Berea  blondă, de departe cea mai cunoscută varietate, este asociată de mulți cu tipul lager, pe care noi preferăm să o denumim bere industrială. Deși marketingul uneori agresiv subliniază diverse particularități care mai de care mai caracteriale, mai specifice și mai deosebite, realitatea este că și cei mai rafinați degustători de bere se vor simți neajutorați în a recunoaște "caracterul" celor mai celebre și vândute beri blonde din lume, spre marele amuzament al "internauților" și al lor propriu. Nu este niciun mister la mijloc. Pur și simplu industria mare a berii s-a desprins la un moment dat de noțiunea de diversitate și s-a uniformizat până la punctul în care berile blonde pe care le cumpărăm de la supermarket se împart de fapt în două mari clase: berea economică și berea premium. Cine nu are încredere în această simplificare e invitat să roage un prieten să-l servească cu 3-4 pahare de bere ne-etichetate, conținând bere blondă la doză sau la sticlă din 3-4 mărci cunoscute și să încerce să le recunoască!

Adevărata aventură a caracterului specific al rețetelor de bere începe (sau revine) odată cu berea artizanală și în special cu berea blondă de tip ale, acolo unde jocul subtil de aromă dintre diverșii compuși, rezultați la fermentare funcție de temperatura de lucru, poate transforma fiecare rețetă în parte în mai multe sub-rețete distincte. Dincolo de această mică dizertație despre specificitatea tipurilor de bere blondă, rețeta propusă aici corespunde unei beri blonde speciale cu un grad de finisare peste medie, cu un gust generos de malț și arome subtile pe care le veți descoperi mereu diferite, de la o zi la alta de maturare.

Pachetul conține ingredientele pentru 20 litri bere (produs final):

  •  5,4 Kg malț Viking Pilsen
  •  0,3 Kg malț Viking Pale Ale
  • 20 g hamei Tettnang
  •  10 g hamei Hallertauer
  •  2 g hamei Cascade
  •  g drojdie BRY-97 Lallemand
  • 50 g compus igienizare Enzybrew

Pachetul nu conține ingredientele auxiliare descrise în rețeta de bază! Malțul nu este măcinat!


Informații suplimentare

Greutate 7 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.