Drojdie Munich Classic – 11 g

munich_classic_11

26,71 lei TVA inclus

Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu “corp” bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice).

Descriere produs

Saccharomyces cerevisae selectată din banca de tulpini Doemens Academy Yeast Culture. Munich Classic este utilizată de un număr semnificativ de berării comerciale pentru a produce o bere aromată, cu "corp" bine definit, în tradiția stilului bavarez de bere de grâu. Fermentație viguroasă, ce se poate finaliza în  patru zile la 17 °C.  Atenuarea este medie spre ridicată, funcție de cantitatea de inocul și de calitățile nutritive ale mustului de bere.  Munich classic este o drojdie care nu sedimentează la finalul fermentației decât în mică măsură, contribuind la caracterul original al berilor pentru care a fost selectată. Aroma este armonioasă, o combinație de esteri cu notă florală și note picante (fenolice). Este folosită extensiv la producția berilor de tipul Hefeweizen și Dunkelweizen, dar chiar și a vinului de grâu.

Plic de 11 grame ambalat sub vid.

 Descarcă fișa tehnică a produsului

Un produs Lallemand

Informații suplimentare

Greutate 0.011 kg
Dimensiuni 10 x 5 x 0.2 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.