Descriere produs
O drojdie originală bavareză cu fermentație rapidă și atenuare moderată spre mare, folosită într-o multitudine de rețete de stil german pentru beri "albe" și de grâu. Pornește rapid în fermentație și poate finaliza procesul în chiar 4 zile la temperaturi mai mari de 17 °C. La finalul fermentației drojdia nu sedimentează, sau o face doar parțial. O parte din drojdie poate fi înlăturată de la suprafață, folosind o sită sterilă, dar mai indicat pentru berea artizanală este să se scadă temperatura fermentatorului, ceea ce va promova sedimentarea. Alternativ se poate utiliza isinglass sau alți agenți de clarificare naturali. Este alegerea de referință pentru orice bere care conține grâu (malțificat sau nu), dar poate fi utilizată și pentru rețete de bere bock (lager cu conținut mai mare de alcool)
Plic de 11 grame ambalat sub vid.
Descarcă fișa tehnică a produsului
Un produs Lallemand
Recenzii
Nu există încă recenzii.