Hamei Cascade (2019) – 100 g

cascade_1

21,33 lei TVA inclus

Acest tip de hamei, de proveniență Noua Zeelandă, oferă un nivel excepțional de aromă de lămâie, chiar grape-fruit, ceea ce îl face o alegere perfectă ca hamei aromatic în prepararea rețetelor creative de bere de tip ale. Cascade este unul dintre cele mai apreciate și des utilizate varietăți de hamei aromatic.

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Acest tip de hamei, de proveniență Noua Zeelandă, oferă un nivel excepțional de aromă de lămâie, chiar grape-fruit, ceea ce îl face o alegere perfectă ca hamei aromatic în prepararea rețetelor creative de bere de tip ale. Cascade este unul dintre cele mai apreciate și des utilizate varietăți de hamei aromatic, utilizat pe scară largă de berarii din "Lumea Nouă", alături de alte varietăți din gama "C - citrus", cum sunt Citra, Centennial și Chinook.

Primele varietăți apărute prin 1956 provin din încrucișarea dintre varietatea englezească Fuggle (unul dintre cele mai vechi și apreciate varietăți englezești cu aromă florală), cu o varietate rusească de Serebrianka (varietatea "argintie", un hamei cu randament de extracție mic dar note interesante de ceai negru, în prezent o raritate comercială).

Aroma specifică: Florală de intensitate medie, lămâie și grape-fruit (definitoriu)

Conținut de acizi:

  • α-acizi: 4,5 - 7 %
  • β-acizi: 4,8 - 7 %
  • co-humulone: 33 - 40% din propoția de alfa-acizi

Uleiuri volatile (u.v.):

  • Total: 0,7-1,4 ml / 100 g
  • Cariofilene: 3-6 % din total u.v.
  • Farnasen: 3-7 % din total u.v.
  • Humuline: : 8-13 % din total u.v.
  • Mircen: : 45-60 % din total u.v.

Ambalare: Peleți tip T90 în pungă vidată și plic izolator termic. Pentru pungi sigilate în atmosferă de azot (5 Kg), vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact.

Stocare: De la -10 la 4 °C, ferit de umezeală și contact direct cu aerul (pungă sigilată pentru stocare pe termen lung).

Informații suplimentare

Greutate 0.11 kg
Dimensiuni 15 x 15 x 10 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.