Hamei Hallertau (2019) – 100 g

hop-hallertau-blanc

20,07 lei TVA inclus

Hallertau Blanc este o varietate nobilă de hamei, cu un buchet floral-picant, cu nuanțe de citrice, oferind o cantitate surpinzător de mare de acizi alfa (pentru un hamei aromatic). Acest echilibru între aromă și amăreală îl face din ce în ce mai apreciat pentru o multitudine de beri de tip ale și cu precădere utilizat în cele americane.

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Hallertau Blanc este o varietate nobilă de hamei, cu un profil puternic și distinct. Este derivată din nu mai puțin cunoscutul Cascade, prezentând un buchet floral ce duce cu gândul la un vin alb, păstrând în același timp aromele de citrice și oferind o cantitate surpinzător de mare de acizi alfa (pentru un hamei aromatic). Acest echilibru între aromă și amăreală îl face un hamei din ce în ce mai apreciat (deși este produs doar din 2012), ușor de plasat în categoria hameiurilor bi-valante, fiind perfect pentru o multitudine de beri de tip ale.

Aroma specifică: Echilibrat floral-picant, cu nuanțe de citrice și struguri.

Conținut de acizi:

  • α-acizi: 9-12 %
  • β-acizi: 4,5 - 5,5 %
  • co-humulone: 22-26 % din propoția de alfa-acizi

Uleiuri volatile (u.v.):

  • Cariofilene: 0-2  % din total u.v.
  • Farnasen: ; 1 % din total u.v.
  • Humuline: : 0 -3 % din total u.v.
  • Mircen: : 70 % din total u.v.

Ambalare: Peleți tip T90 în pungă vidată și plic izolator termic. Pentru pungi sigilate în atmosferă de azot (5 Kg), vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact.

Stocare: De la -10 la 4 °C, ferit de umezeală și contact direct cu aerul (pungă sigilată pentru stocare pe termen lung).

Informații suplimentare

Greutate 0.11 kg
Dimensiuni 15 x 15 x 10 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Magazinul online MALT.ro este momentan închis.