Hamei Vic Secret (2018) – 100 g

vicsecret_1

49,71 lei TVA inclus

Vic Secret® are un caracter care uimește lumea berarilor prin aroma distinctivă, caracterul curat de fructe tropicale (ananas și fructul pasiunii) și arome de conifere, fiind o alegere excelentă ca hamei de aromatizare (la răcirea mustului de bere, de regulă). Conținutul mare de acizi alfa îl face de asemenea o alegere inspirată și ușor de utilizat în aromatizarea la rece a berilor.

Nu se află în stoc - pentru estimarea termenului de livrare scrie-ne din meniul Contact!

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Vic Secret® este "perla coroanei" din portofoliul Barth-Haas. Este un hamei înrudit cu Topaz, dezvoltat de cultivatorii din Australia. Mai suav și mai puțin dominant decât Galaxy, Vic Secret are un caracter care uimește lumea berarilor prin aroma distinctivă, caracterul curat de fructe tropicale (ananas și fructul pasiunii) și arome de conifere, fiind o alegere excelentă ca hamei de aromatizare (la răcirea mustului de bere, de regulă). Dă berii arome specifice de fructe și un caracter echilibrat, solid. Conținutul mare de acizi alfa îl face de asemenea o alegere inspirată și ușor de utilizat în aromatizarea la rece a berilor.

Aroma specifică: Citrice și fructul pasiunii

Conținut de acizi:

  • α-acizi: 14-17 %
  • β-acizi: 6-8 %
  • co-humulone: 51-56 % din propoția de alfa-acizi

Uleiuri volatile (u.v.):

  • Total: 2,2-2,8 ml / 100 g
  • Cariofilene:11-15% din total u.v.
  • Farnasen: 0-1 % din total u.v.
  • Humuline: : 12-21 % din total u.v.
  • Mircen: : 38-41 % din total u.v.

Ambalare: Peleți tip T90 în pungă vidată și plic izolator termic. Pentru pungi sigilate în atmosferă de azot (5 Kg), vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact.

Stocare: De la -10 la 4 °C, ferit de umezeală și contact direct cu aerul (pungă sigilată pentru stocare pe termen lung).

Informații suplimentare

Greutate 0.11 kg
Dimensiuni 15 x 15 x 10 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Magazinul MALT.ro este închis în perioada 1-23 August 2020.