Pachet “Bere Leffe” – 20L

leffe-blonde

117,47 lei TVA inclus

O bere autentică  de abație cu o nuanță specială de amăreală în plus față de alte rețete, o culoare aurie specifică și o istorie de peste opt secole.

Descriere produs

Berea  Leffe blondă este o bere autentică  de abație cu o nuanță specială de amăreală în plus față de alte rețete. Primul lucru care atrage la Leffe blondă este culoarea aurie ce "prinde" și reflectă lumina într-un mod foarte special, culoare dată de combinația îndelung testată de tipuri de malț.

Istoria acestei rețete este strâns legată de mânăstirea omonimă clădită în secolul XII în (actuala) provincie belgiană Namur. O istorie zbuciumată, traversată de multe evenimente catastrofale, inundații, incendii, cotropiri ce au culminat cu abandonarea lăcașului de cult de către călugări în timpul Revoluției Franceze. În mod surpinzător, rețeta berii Leffe a supraviețuit 800 de ani în pofida acestor evenimente, păstrată fiind cu sfințenie printre înscrisurile "Canoanelor Albe" ale ordinului Norbertinilor. Celebritatea rețetei a adus însă și stingerea tradiției, berăria nu a mai fost niciodată recontruită pe vechiul amplasament al mănăstirii, berea Leffe fiind acum produsă la Leuven, alături de Stella Artois.

Pachetul conține ingredientele pentru 20 litri bere (produs final):

  •  5,2 Kg malț Viking Pilsen
  •  0,3 Kg malț Viking Pale Ale
  •  20 g hamei Tettnang
  •  10 g hamei Hallaertauer
  •  11 g drojdie Windsor Lallemand
  • 50 g compus igienizare Enzybrew

Pachetul nu conține ingredientele auxiliare descrise în rețeta de bază! Malțul nu este măcinat!


Informații suplimentare

Greutate 7 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.