Măcinare malț

Vezi coș “Măcinare malț” a fost adăugat în coș.
macinare-malt

10,00 lei TVA inclus

În cazul în care alegi varianta “măcinare malț” vei primi același pachet de bere, conform rețetei alese, dar malțul va ajunge la tine măcinat, gata de folosit.

Categorie: Etichetă:

Descriere produs

Operația de măcinare malț este prima din procesul de preparare a berii artizanale. Știm că la început prioritatea poate fi testarea unei rețete. Este posibil să nu vrei neapărat să investești imediat în toate echipamentele necesare, printre care râșnița de malț absolut necesară. De aceea îți oferim să măcinăm noi malțul pentru tine. Așa te poți concentra pe procesele de brasaj, limpezire și fermentație ale berii. După ce acestea vor deveni o rutină, va fi momentul să îți lărgești inventarul de echipamente.

În cazul în care alegi varianta "măcinare malț" vei primi același pachet de bere, conform rețetei alese, dar malțul va ajunge la tine măcinat, gata de folosit. Dacă în pachetul de bere sunt mai multe tipuri de malț, acestea se vor livra măcinate și pre-mixate (o singură pungă ce va conține tot malțul necesar rețetei).

Dacă ai cumpărat mai multe pachete de bere alege un număr echivalent din produsul "măcinare malț" sau specifică în comandă care anume pachete le dorești măcinate.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Magazinul online MALT.ro este momentan închis.