Nutrient drojdie Servomyces – 500 g

Servomyces

536,95 lei TVA inclus

Servomyces este un produs natural derivat dintr-o drojdie de cultură pură provenită de la prestigioasa bancă de drojdii Weihenstephan. Servomyces ajută la accesarea micro-mineralelor absolut necesare creșterii drojdiilor, unul dintre punctele cheie într-un proces de fermentație rapid și fără complicații.

Nu se află în stoc - pentru estimarea termenului de livrare scrie-ne din meniul Contact!

Descriere produs

Servomyces este un produs natural derivat dintr-o drojdie de cultură pură provenită de la prestigioasa bancă de drojdii Weihenstephan. Servomyces ajută la accesarea micro-mineralelor absolut necesare creșterii drojdiilor, unul dintre punctele cheie într-un proces de fermentație rapid și fără complicații. Acest produs s-a demonstrat că scurtează în mod constant și semnificativ timpul de fermentație și îmbunătățește eficiența procesului de sedimentare a drojdiei la sfârșitul fermentației.

În plus, prin faptul că îmbunătățește performanțele de utilizare a maltozei și malto-triozei din mustul de bere de către drojdii, ajută mult la prepararea tipurilor de bere unde conținutul de alcool ridicat este obligatoriu (de exemplu berile de tip trappist, stout, porter, eisbock sau sahti).

Ajută la metabolizarea unei serii de compuși din bere care are ca rezultat reducerea notelor aspre de sulf, rezultând o bere mai fină și mai echilibrată.

Servomyces este folosit în mod constant de unele dintre cele mai prestigioase berării artizanale, cu rezultate foarte bune.

Conținutul plicului este suficient pentru prepararea a 1000 de litri de bere (50 de kituri de bere oferite de MALT.ro). Are o stabilitate ridicată, poate fi păstrat timp îndelungat după ce plicul este deschis, cu condiția ca acesta sa fie protejat de umezeală și stocat la rece.

Ambalare: Pachet cu 500  grame produs

Un produs Lallemand

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg
Dimensiuni 100 x 60 x 50 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.