Nutrient drojdie Servomyces

unnamed_0

23,51 lei TVA inclus

Servomyces este un produs natural derivat dintr-o drojdie de cultură pură provenită de la prestigioasa bancă de drojdii Weihenstephan. Servomyces ajută la accesarea micro-mineralelor absolut necesare creșterii drojdiilor, unul dintre punctele cheie într-un proces de fermentație rapid și fără complicații.

Descriere produs

Servomyces este un produs natural derivat dintr-o drojdie de cultură pură provenită de la prestigioasa bancă de drojdii Weihenstephan. Servomyces ajută la accesarea micro-mineralelor absolut necesare creșterii drojdiilor, unul dintre punctele cheie într-un proces de fermentație rapid și fără complicații. Acest produs s-a demonstrat că scurtează în mod constant și semnificativ timpul de fermentație și îmbunătățește eficiența procesului de sedimentare a drojdiei la sfârșitul fermentației.

În plus, prin faptul că îmbunătățește performanțele de utilizare a maltozei și malto-triozei din mustul de bere de către drojdii, ajută mult la prepararea tipurilor de bere unde conținutul de alcool ridicat este obligatoriu (de exemplu berile de tip trappist, stout, porter, eisbock sau sahti).

Ajută la metabolizarea unei serii de compuși din bere care are ca rezultat reducerea notelor aspre de sulf, rezultând o bere mai fină și mai echilibrată.

Servomyces este folosit în mod constant de unele dintre cele mai prestigioase berării artizanale, cu rezultate foarte bune.

Conținutul plicului este suficient pentru prepararea a 1000 de litri de bere (50 de kituri de bere oferite de MALT.ro). Are o stabilitate ridicată, poate fi păstrat timp îndelungat după ce plicul este deschis, cu condiția ca acesta sa fie protejat de umezeală și stocat la rece.

Ambalare: Plic cu 10 grame produs

Un produs Lallemand

Informații suplimentare

Greutate 0.015 kg
Dimensiuni 8 x 5 x 0.1 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.