Pachet ingrediente “Grodziskie” – 20 L

Grodziskie

123,22 lei TVA inclus

Din categoria “beri uitate” MALT.ro vă propune o bere tradițională, considerată de mulți port-drapelul berilor poloneze: Grodziskie. Are ca unic component malțul de grâu afumat, de regulă la fum de stejar, ceea ce îi dă o aromă și un gust distincte. Este o bere “vioaie”, revigorantă, cu un gust absolut specific printre berile blonde.

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Din categoria "beri uitate" MALT.ro vă propune o bere tradițională, considerată de mulți port-drapelul berilor poloneze: Grodziskie. Deși încadrată de noi în categoria selectă a berilor tradiționale "uitate", această bere slab alcoolizată, puternic carbonatată, este produsă după o rețetă faimoasă în Polonia. Este cunoscută și sub numele de Grätzel în documentațiile de influență germană (nume sub care a fost produsă mult timp în vestul Poloniei). Are o istorie de cel puțin cinci secole, fiind produsă pentru prima dată în secolul al XIV-lea în localitatea Grodzisk Wielkopolski.

Are ca unic component malțul de grâu afumat, de regulă la fum de stejar, ceea ce îi dă o aromă și un gust distincte. Este o bere "vioaie", revigorantă, cu un gust absolut specific printre berile blonde. Conținutul relativ scăzut de esteri completează în mod fericit caracterul ușor acid și gradul de amăreală moderat.

Pentru amatorii de bere din România, deși poate părea ciudată comparația, este o bere ce parcă aduce aminte de mâncarea tradițională ardelenească - slană cu pită. Dar ce vă putem spune este că Grodziskie e o bere ce nu vă va lăsa să lăsați paharul din mână, odată ce supriza primei degustări se transformă într-o adevărată "adicție" pentru acel gust pur și simplu unic.

Pachetul conține ingredientele pentru 20 litri bere (produs final):

  •  3 Kg malț Viking Smoked Wheat
  •  25 g hamei Hallertauer
  •  11 g drojdie BRY-97 Lallemand
  • 50 g compus igienizare Enzybrew

Se recomandă prepararea după rețeta de bază! Malțul nu este măcinat!


Informații suplimentare

Greutate 6 kg
Dimensiuni 35 x 25 x 15 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.