pH metru digital Hanna

ph-metru

299,00 lei TVA inclus

Testerul de pH Hanna este prevăzut cu un electrod rigid ce asigură testarea pH-ului în domeniul 1-14. Este un echipament ușor de utilizat, intuitiv, prevăzut cu un comutator principal. Calibrarea se face în trei puncte, cu ajutorul a două potențiometre (pH 7 și pH 4/10).

Categorii: , Etichete: ,

Descriere produs

Testerul de pH Hanna este prevăzut cu un electrod rigid ce asigură testarea pH-ului în domeniul 1-14. Este un echipament ușor de utilizat, intuitiv, prevăzut cu un comutator principal. Calibrarea se face în trei puncte, cu ajutorul a două potențiometre (pH 7 și pH 4/10)

HI 98103 se livrează cu baterii incluse și electrodul imersat în soluție de stocare (KCl, 3 M). La prima utilizare electrodul trebuie activat prin menținere în apă distilată timp de două ore, la temperatura camerei.

Caracteristici:
• Rapid, exact, ușor
• Electrod de pH detașabil, se poate înlocui
• Ecran LCD mare, ușor de citit
• 3000 de ore de funcționare cu cele două baterii de 1.5 V

Manual de utilizare

Note:
Electrodul NU se imersează în lichid mai mult de 2-3 cm. Electrodul se clătește cu apă distilată după utilizare și se reîmprospătează soluția de stocare în dispozitivul special. Uscarea electrodului prin lăsare în aer, fără soluție de stocare, reduce dramatic timpul de viață al acestuia.

Informații suplimentare

Greutate 0.150 kg
Dimensiuni 15 x 5 x 5 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.