Smoked Wheat – 25 Kg

Sac
Smoked_Wheat_Maltsmoked-wheat

203,86 lei TVA inclus

Malțul afumat de grâu este produs utilizând stejar dintr-o zonă supra-numită “Plămânul Verde al Poloniei”, situată în nord-estul țării. Fumul de stejar împrumută malțului arome delicate, specifice. Malțul afumat de grâu este utilizat pentru beri tradiționale speciale, cum este “grodziskie”, o bere slab alcoolizată. Smoked wheat poate fi folosit și de brutari, pentru aromatizarea unor specialități.

Categorie: Etichete: ,

Descriere produs

Caracteristici - malț special

Malțul afumat de grâu este produs utilizând stejar dintr-o zonă supra-numită "Plămânul Verde al Poloniei", situată în nord-estul țării. Fumul de stejar împrumută malțului arome delicate, specifice. Datorită temperaturilor relativ scăzute de preparare, sunt menținute activitatea enzimatică, dar și alte caracteristici benefice ale malțului de grâu .

Specificații:

  • Umiditate: max. 9,0 %
  • Potențial de extracție: min. 81,0% materie uscată la 100 g must
  • Culoare: 10 °EBC
  • Conținut proteic: max. 13,5%
  • Total fenoli: 5-10 ppm

Descrierea detaliată a parametrilor tehnici o găsiți în catalogul Viking Malt

Utilizare
Malțul afumat de grâu este utilizat pentru beri tradiționale speciale, cum este “grodziskie”, o bere slab alcoolizată. Smoked wheat poate fi folosit și de brutari, pentru aromatizarea unor specialități.

După 1945, pentru producerea malțului tradițional “grodziskie”, a început să fie folosit grâul "roșu", ceea ce a dus la intensificarea culorii și creșterea eficienței de extracție, în paralel cu scăderea conținutului proteic total.

Stocare și valabilitate
Malțul trebuie stocat în locuri răcoroase  (< 20 °C) și uscate (< 40 RH %), pentru a-și păstra intacte proprietățile timp de minimum 1 an.
Ambalare
  • În cutie de carton pentru comenzi sub 25 Kg
  • în saci de rafie pentru comandă  de 25-50 Kg
  • Pentru comenzi peste 750 Kg vă rugăm să ne trimiteți o cerere de ofertă din meniul contact, pentru a putea beneficia de oferte cu discount.

Un produs Viking Malt.

Informații suplimentare

Greutate 25.2 kg
Dimensiuni 80 x 55 x 10 cm

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.

Ați putea dori, de asemenea…